Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı: Zengin gibi görünmek beni mutlu ediyor

Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı: Zengin gibi görünmek beni mutlu ediyor

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Candan kardeşler, para dolu çanta ve helikopter fotoğrafıyla ilgili "Onlar photoshop, zengin görünmek beni mutlu ediyor" dedi.

Sosyal medya fenomeni Bahar-Nihal Candan kardeşler, "kara para aklama", "suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" iddialarıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin savcılık soruşturmasının detayları ortaya çıktı.

SEVGİLİSİNİN ADINI BİLMİYORMUŞ

Habertürk'ün haberine göre Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadeleri alınıp mahkemeye tutuklanma talebiyle gönderilen Candan kardeşlere 3 Mayıs’ta tutuklanan çete lideri Onur Apaydın bağlantısı soruldu.

Bahar Candan “Ablamdan ayrıldıktan sonra bilinen restoranlarda, Etiler'deki bilinen mekanlarda bir araya geldik. Şahıslarla bir kere yemek yemiş olabiliriz, onun dışında hiçbir bağlantımız yok. Birkaç yıldır ben bu telefonumu kullanıyorum. Biz Onur Apaydın'ı Kaan diye biliyorduk. Gerçek adını bilmiyorduk. Kendisini bir yıldır tanırım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" dedi.

Nihal Candan da Onur Apaydın’ı Kaan Hamzaoğlu olarak tanıdığını, kendisiyle ayrıldıktan sonra gece kulübünde sadece karşılaştıklarını söyledi. Çete olduklarını bilmediklerini ve onlarla bir bağlantısının olmadığını iddia etti.

'REKLAM YÜZÜ OLARAK KATILDIK'

Kanal D'nin haberine göre, Bahar Candan çetenin mağdurları ikna ettiği yemekli toplantılara ablası ile birlikte 10 bin TL karşılığında reklam yüzü olarak katıldığını söyledi. Yemek masalarında suç işlendiğini bilmediğini belirtti.

'ZENGİN GİBİ GÖRÜNMEK BENİ MUTLU EDİYOR'

Nihal Candan ile birlikte suç örgütü vitrinine para kasası oldukları iddialarını reddeden Bahar Candan sosyal medya hesabından paylaştığı para dolu çanta ve helikopter fotoğrafıyla ilgili ise “onlar photoshop” dedi.

Bahar Candan kendini “Lüks bir yaşantım yok” diye savunurken idolünün zenginler olduğunu, zengin gibi görünmeye çalıştığını böyle davranmanın onu çok mutlu ettiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN