CHP, Avcılar mitingini erteledi

CHP, Avcılar mitingini erteledi

CHP, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı nedeniyle Avcılar’daki mitingini bir hafta erteledi.

CHP, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in yaşamını yitirmesi üzerine çarşamba günü yapılması planlanan Avcılar mitingini bir hafta sonraya erteledi.

48 yaşındaki Zeyrek, elektrik çarpması sonucu kalbinin durmasının ardından kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. CHP İstanbul İl Başkanlığı, yaşanan acı kayıp nedeniyle mitingin ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yapılan açıklamada "Değerli İstanbullular, 11 Haziran Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Avcılar mitingimiz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek‘in vefatı nedeniyle bir sonraki haftaya ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN