CHP gençlik üyesi trafik kazasında hayatını kaybetti

CHP gençlik üyesi trafik kazasında hayatını kaybetti

CHP Gençlik Kolları Üyesi Suzan Rüya Balçık’ın bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi siyasette üzüntüye yol açtı. Tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu ile CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Ekrem Kara, Balçık için taziye mesajı yayınladı.

CHP Gençlik Kolları’nın önemli isimlerinden biri olan Suzan Rüya Balçık, yaşanan elim bir trafik kazasının ardından yaşamını yitirirken, acı haber partide büyük bir üzüntüyle karşılandı. Genç yaşında siyasete önemli katkılar sağlamasıyla bilinen Balçık’ın vefatı sonrası birçok siyasi isim başsağlığı mesajları paylaştı.

Balçık’ın hayatını kaybettiği haberi ilk olarak CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Ekrem Kara tarafından duyuruldu. Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"Beylikdüzü Gençlik Kolları üyemiz, değerli kardeşimiz Suzan Rüya Balçık’ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kıymetli yol arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gençlik örgütümüzün başı sağ olsun."

İMAMOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Balçık’in vefatı nedeniyle duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. İmamoğlu’nun taziye mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Beylikdüzü Belediye Başkanlığım döneminde belediyemizin çocuk meclisi başkanı olan, Beylikdüzü gençlik örgütümüzün parlak siyasetçi adayı Suzan Rüya Balçık kardeşimizin vefatını üzüntüyle öğrendim.

Sevgili Rüya’ya Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Beylikdüzü örgütümüze başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN