CHP'den AK Parti'nin mesajına cevap: Neden sildiniz Kataristan cengaverleri?

CHP'den AK Parti'nin mesajına cevap: Neden sildiniz Kataristan cengaverleri?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın, Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek yaptığı 'Katarlı itfaiyeciler, Türkiye'de sınavsız yangın söndürecekmiş' paylaşımına CHP'den cevap geldi: Neden sildiniz Kataristan cengaverleri? Bakın paylaşıyoruz; ülkemiz yanarken, milletimiz sizin neyle uğraştığınızı görsün!

Türkiye günlerdir birçok farklı noktada yangınlarla mücadele ederken, Katar da söndürme çalışmaları için bir ekip gönderdi.

Katar'ın bu yardım haberini AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, "Katarlı itfaiyeciler Türkiye'de sınavsız yangın söndürecekmiş" diyerek paylaştı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketledi.

CHP de AK Parti'nin bu tweetini alıntılayarak, "Ülke yandı, Ak Parti #Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler!" ifadelerini kullandı.

Paylaşım, CHP'nin cevabından bir süre sonra silindi. CHP daha sonra şu paylaşımı yaptı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN