CHP'li Kıyıköy Belediye Başkanı rüşvet iddiasıyla tutuklandı

CHP'li Kıyıköy Belediye Başkanı rüşvet iddiasıyla tutuklandı

Belediyede rüşvet ve usülsüzlük iddiasıyla gözaltına alınan Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kırklareli Başsavcılığı'nın Vize ilçesine bağlı Kıyıköy belde belediyesinde "usulsüzlük ve rüşvet" iddiaları ile ilgili başlattığı soruşturmada gözaltına alınan Belediye Başkanı Ender Sevinç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

baskan2021.jpeg

Soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iki gün önce Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'in de aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına almıştı.

Şüphelilerden 7'si işlemlerin ardından jandarmadan serbest bırakılmış, Başkan Sevinç'in de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN