Çikolata dolu çantadan servet çıktı: Soruşturma başlatıldı

Çikolata dolu çantadan servet çıktı: Soruşturma başlatıldı

Kapıkule’ye giriş yapmak isteyen tırın sürücü kabinindeki çikolata dolu çantada, beyan edilmemiş 220 bin Euro ele geçirildi.

Romanya’dan yola çıkıp Bulgaristan üzerinden Türkiye’ye gelmek isteyen ve herhangi bir yük taşımadığı belirlenen tır, Bulgaristan’daki Kaptan Andreevo Sınır Kapısı’nda risk analizi sonucu detaylı aramaya alındı. Türk vatandaşı sürücü, gümrük görevlilerine beyan edecek bir eşyasının olmadığını söyledi.

Ekiplerin yaptığı incelemede, kabindeki üst yatakta çikolatalarla dolu bir seyahat çantası bulundu. Çantada yapılan aramada, çikolataların altına saklanmış halde 50 ve 100 Euro’luk banknotlardan oluşan toplam 220 bin Euro tespit edildi.

basliksiz-2.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili olarak Haskovo Bölge Savcılığı’nın Svilengrad birimi koordinasyonunda gümrük yetkilileri tarafından soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN