Çözümü zamlarda bulan Eyüp Aksu desteğini açıkladı: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum

Çözümü zamlarda bulan Eyüp Aksu desteğini açıkladı: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum

İstanbul'daki taksi sorununu zamla çözüleceğini dair sözleriyle tepki çeken İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a desteğini açıkladı. Aksu, "Biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" dedi.

Şehirdeki taksi bulamama sorununun zamla çözüleceğini söyleyen ve bu açıklamanın ardından uzun süre kamuoyunda eleştirilen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul'da kime oy vereceğini sloganla duyurdu.

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına katıldı, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu da buluşmada Murat Kurum'a desteğini açıkladı.

Aksu, kendilerine sahip çıkanın her zaman yanında olduklarını belirterek, "Biz iyiliği de kötülüğü de ekmeğimizle oynayanı da bize söz verip tutmayanı da bizi tehdit edip parmak sallayanı da taksi duraklarına sürekli uğrayıp çay içerek hal hatır soranı da bize her UKOME toplantısında sahip çıkanı da bize her platformda sahip çıkanı da bize her zaman köstek olanı da Sayın Bakan'ım unutmayız. Taksici esnafı olarak herkes şunu biliyor ki Sayın Bakan'ımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak" ifadelerini kullandı.

"Biz size güveniyoruz, sizden eminiz" diyen Aksu, şöyle devam etti: "Beraber istişare ederek ortak akılla İstanbul'u yöneteceğinizden eminiz. Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum."

ÇÖZÜMÜ ZAMDA BULMUŞTU

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, şehirdeki taksi bulamama sorununun zam yapılması halinde çözüleceğini söylemişti. Aksu, "Açılış en az 10 TL olmalı, kısa mesafe en az 20 TL olmalı, taksimetrelere kilometre başına yüzde 30 zam yapılmalı" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN