Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'la bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'la bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya geldi. Görüşme talebinin Erdoğan'dan geldiği öğrenilirken, gündemde yerel seçim, Gazze ve ekonomi var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya geldi.

Daha önceden ilan edilmemesi nedeniyle sürpriz olarak nitelenen görüşme, AK Parti Genel Merkezi'nde saat 17.00'de başladı. Görüşme talebinin Erdoğan'dan geldiği öğrenildi.

Görüşme gündemi yerel seçim, Gazze ve ekonomi başlıklarında olacak.

İKTİDARA ELEŞTİRİLERDE BULUNUYORDU

Son genel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a açık destek veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son dönemde hükümetin ekonomi politikalarına yönelik yaptığı eleştirilerle dikkat çekiyordu. Fatih Erbakan, TBMM’de yaptığı son basın toplantısında, asgari ücrete enflasyona göre belirlenen artışın milyonlarca asgari ücretliyi zor durumda bırakacağını ifade etmişti.

2024 yılı bütçesine de eleştirilerde bulunan Erbakan, bütçenin dengeli olmadığını belirterek “ÖTV, KDV, MTV ve zam bombardımanına rağmen bütçe açık veriyor. Hükümet kamuyu borçla yönetiyor. Bu gidişatın durmayacağı açık. Bu sistem faiz çetelerine yarıyor, milyonlarca insanı perişan ediyor" demişt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN