“Daltonlar” soruşturması genişliyor: 4 çocuk gözaltında

“Daltonlar” soruşturması genişliyor: 4 çocuk gözaltında

Ankara’da bir iş yeri sahibinin tehdit edilmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, kamuoyunda “Daltonlar” olarak bilinen suç örgütüne yönelik 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 4’ü çocuk 14 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma, 24 Ağustos’ta bir iş yeri sahibinin telefonla aranması ve mesajlarla tehdit edilmesi üzerine başlatıldı.

Soruşturmanın ilk aşamasında 16 Eylül’de adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı. Suça sürüklendiği belirtilen bir çocuk hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

8 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Dosyadaki delillerin incelenmesiyle olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 20 şüpheli daha tespit edildi. Bunun üzerine 8 ilde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda 4’ü çocuk 14 kişi gözaltına alınırken, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN