Davutoğlu, İsrailli askerlerin Filistinli kadını katlettiği görüntüleri paylaştı: Nerede 'one minute' diyen Erdoğan?

Davutoğlu, İsrailli askerlerin Filistinli kadını katlettiği görüntüleri paylaştı: Nerede 'one minute' diyen Erdoğan?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrailli askerlerin Filistinli bir kadını katlettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, "Nerede 'one minute' diyen Erdoğan?" dedi.

İsrailli askerlerin Filistinli bir kadını katlettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Türkiye’ye gelmesini ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren Davutoğlu, Filistinli kadının İsrail askerleri tarafından katledildiği görüntüleri paylaştı. Davutoğlu, "Bu görüntüler ortaya çıkalı üç gün oldu. Bekledik, nerede ‘one minute’ diyen Erdoğan?" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Bu görüntüler ortaya çıkalı üç gün oldu. Bekledik, nerede ‘one minute’ diyen Erdoğan? Bu zulme nasıl ve neden sessiz kalıyorsunuz? Hani mazlumların hamisiydiniz? Sizi İsrail’e muhtaç eden nedir? İsrail Cumhurbaşkanına ne sözler verdiniz?

NE OLMUŞTU?

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Türkiye ziyareti geniş yankı uyandırmıştı. Herzog, 9 Mart'ta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine görüşme için Ankara'ya gelmişti. 2008'den beri İsrail-Türkiye arasında yapılan ilk üst düzey ziyaret öncesinde Herzog, Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda yaptığı açıklamada "İlişkilerimizi yeniden başlatmalı, devletler arasında saygı çerçevesinde ölçülü ve dikkatli bir biçimde inşa etmeliyiz" demişti.

Erdoğan da olumlu mesaj vererek "Bu tarihi ziyaretin Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bölgemizde barış, huzur ve birlikte yaşama kültürünün yeniden hakim kılınmasına katkı sağlamak bizim elimizdedir" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN