Davutoğlu'dan Merkez Bankası kararına eleştiri: Yeter artık!

Davutoğlu'dan Merkez Bankası kararına eleştiri: Yeter artık!

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yayınladığı mesajla Merkez Bankası üzerinde yapılan yeni değişikliklere yönelik değerlendirme yaptı. Davutoğlu, hükümetin ekonomi politikasını eleştirirlen "Faiz, kur ve enflasyon arasındaki ilişkiyi bilememenizin bedelini millet mi ödeyecek ? Yeter artık! Milletin geleceğini karartmayın !" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında Resmi Gazete'de yayınlanan görev değişimi kararı ve ardından doların rekor seviyede yükselmesi üzerine bir değerlendirme yaptı.

Sosyal medyadan mesaj yayınlayan Davutoğlu, "Beş ay önce atadığınız Merkez Bankası Başkan yardımcısını değiştirmenin cehaletinize çözüm mü olacağını zannediyorsunuz ? Faiz, kur ve enflasyon arasındaki ilişkiyi bilememenizin bedelini millet mi ödeyecek ? Yeter artık! Milletin geleceğini karartmayın !" dedi.

Davutoğlu, ekonomi ile ilgili olarak paylaştığı bir diğer mesajında da "Sayın Cumhurbaşkanı “Verin yetkiyi, görün etkiyi!” dedi. Gördük, keşke görmez olaydık! Dolar 9 TL ! Ekonomi freni boşalmış kamyon gibi ilerliyor, "ekonominin sorumlusu benim" diyen sayın Erdoğan seyrediyor. Çare seçim, çare Gelecek kadroları !" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN