Davutoğlu'ndan Dr. Rümeysa Berin Şen paylaşımı: 36 saatlik nöbet insani değildir

Davutoğlu'ndan Dr. Rümeysa Berin Şen paylaşımı: 36 saatlik nöbet insani değildir

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'nun Twitter üzerinden, 36 saatlik nöbetten dönerken kaza geçirip hayatını kaybeden Dr. Rümeysa Berin Şen için yayınladığı taziye mesajını alıntıladı ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarına dikkat çekti. Davutoğlu, "36 saatlik nöbet insani değildir" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Dr. Sare Davutoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Dr. Rümeysa Berin Şen için dün akşam Twitter hesabından bir taziye mesajı yayınladı.

Sare Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Geçirdiği trafik kazasında vefat eden Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Asistanı Dr. Rümeysa Berin Şen’e Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve mesai arkadaşlarına sabırlar dilerim."

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ise bugün eşinin taziye mesajını alıntılayarak, Dr. Şen'in 36 saatlik nöbetten dönerken kaza geçirmesine dikkat çekti ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gelecek Partisi liderinin paylaşımı şu şekilde:

"36 saatlik nöbet, insani değildir. Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartları düzeltilmelidir.

Canlarımızı emanet ettiklerimizin canlarını korumak, hepimiz için ahlaki bir sorumluluktur!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN