Davutoğlu'ndan Erdoğan'a masaya oturma yanıtı

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a masaya oturma yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda muhalefete yüklendi 'Tek gündemi kimin nereye hangi sırayla oturacağı' eleştirisi yaptı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Erdoğan'ın eleştirisine 'Bizim tek derdimiz millet' sözleriyle cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz tüm şartları zorlayarak ülkemizi başarıdan başarıya koştururken muhalefetin içler acısı durumunu eminim siz de görüyorsunuz. Türkiye ekonomiden terörle mücadeleye, sağlıktan savunmaya kadar hemen her cephede tarihinin en kritik mücadelelerini veriyor. Bakıyorsunuz muhalefetin tek gündemi kimin nereye hangi sırayla oturacağı. Boy sırasına göre mi, yaş sırasına göre mi yoksa kim AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş ona göre mi oturacaklarına karar veremiyorlar" dedi.

DAVUTOĞLU: TEK DERDİMİZ MİLLET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefete yönelik eleştirilerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından cevap verdi. Muhalefetin farklılara saygı duyan bir anlayış içerisinde olduğuna vurgu yapan Davutoğlu, "Biz farklılıklarımıza saygı duyuyoruz; siz ise farklılıklardan düşmanlık üretiyorsunuz! Bizim derdimiz unuttuğunuz millet. Sizin derdiniz ise rant ve talan… Aradaki tek fark bu." açıklaması yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN