Davutoğlu'ndan Rize KYK'daki asansör kazasına tepki: Gençlerimizin hayatları bu kadar mı ucuz sizin için?

Davutoğlu'ndan Rize KYK'daki asansör kazasına tepki: Gençlerimizin hayatları bu kadar mı ucuz sizin için?

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ayder KYK Yurdu'nda yaşanan asansör kazasına tepki gösterdi. "Davutoğlu, "Zar zor yer bulabilmiş ve KYK yurtlarına yerleşebilmiş gençlerimizin hayatları bu kadar mı ucuz sizin için?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Aydın'da üniversite öğrencisi Zeren Ertaş’ın Aydın Güzelhisar KYK Kız Öğrenci Yurdunda bindiği asansörün düşmesi sonucu yaşamını yitirmesinin ardından KYK yurtlarındaki asansör kazalarına bir yenisi daha eklendi. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ayder KYK Yurdu'nda asansör kazası yaşandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından iktidara seslenerek "Aileler evlatlarını devlet yurtlarına da emanet edemeyecekse kime güvenip emanet edecek?" diye sordu.

Davutoğlu, "Zar zor yer bulabilmiş ve KYK yurtlarına yerleşebilmiş gençlerimizin hayatları bu kadar mı ucuz sizin için? Aydın’da yitirdiğimiz evladımızın acısı yüreğimizde taze iken, Rize’de KYK Yurdu’nda yaşanan asansör kazasının izahı olamaz! Gençlerimize güvenli bir barınma imkanı sağlamak bu kadar mı zor!"" diyerek tepki gösterdi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Aileler evlatlarını devlet yurtlarına da emanet edemeyecekse kime güvenip emanet edecek? Zar zor yer bulabilmiş ve KYK yurtlarına yerleşebilmiş gençlerimizin hayatları bu kadar mı ucuz sizin için? Aydın’da yitirdiğimiz evladımızın acısı yüreğimizde taze iken, Rize’de KYK Yurdu’nda yaşanan asansör kazasının izahı olamaz! Bu asansörlerin bakımını yaptırmak çok mu zor? Gençlerimize güvenli bir barınma imkanı sağlamak bu kadar mı zor!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN