Davutoğlu'ndan 'Türkiye'siz Ukrayna zirvesi' yorumu: Bu mudur dünya liderliği?

Davutoğlu'ndan 'Türkiye'siz Ukrayna zirvesi' yorumu: Bu mudur dünya liderliği?

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Ukrayna'da yapılan liderler zirvesinde Türkiye'nin yer almamasına dikkat çekti. Davutoğlu, "Rusya ve Ukrayna’ya komşu yegane NATO ülkesi olan ve arabuluculuk iddiasındaki Türkiye davetli değil; görüşünü soran bile yok. Bu mudur dünya liderliği?" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ukrayna'da yapılan liderler zirvesinde Türkiye'nin yer almamasına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ve Ukrayna'daki gerginlik için 'arabulucu olabiliriz' şeklinde konuşmuştu.

Davutoğlu'nun ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Soğuk Savaş sonrasının en ciddi krizinin yaşandığı Ukrayna’da liderler video zirve görüşmeleri yapıyor. Aynı anda Rusya ve Ukrayna’ya komşu yegane NATO ülkesi olan ve arabuluculuk iddiasındaki Türkiye davetli değil; görüşünü soran bile yok.

Bu mudur dünya liderliği?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN