Davutoğlu'nun 'Sinan Ateş' tepkisi sürüyor: Neyi bekliyorsunuz?

Davutoğlu'nun 'Sinan Ateş' tepkisi sürüyor: Neyi bekliyorsunuz?

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, her hafta olduğu gibi yeniden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastını gündeme getirerek, "Sinan Ateş öldürüleli, 15 hafta 105 gün 2520 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz?" diye sordu.

Ankara’da 30 Aralık’ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümü hala aydınlatılamazken, muhalefetten bu duruma tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ateş'in ölümünün ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama gelmedikçe her hafta sosyal medyada "Neyi bekliyorsunuz?" diye sormaya devam edeceğini açıklayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, her cuma yaptığı paylaşımı bugün de sürdürdü.

'105 GÜN GEÇTİ'

Davutoğlu, paylaşımında "Sinan Ateş öldürüleli, 15 hafta 105 gün 2520 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN