Dilan Polat'a avukatından 2 kitap önerisi: 'Bunları okuyarak normalleşecek'

Dilan Polat'a avukatından 2 kitap önerisi: 'Bunları okuyarak normalleşecek'

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma suçlarından tutuklanan sosyal medya fenormeni Dilan Polat'ın cezaevinde sürekli ağlama krizleri geçirdiğini belirten avukatı Hüseyin Kaya, kendisini sakinleştirmek ve yaşadıklarını anlamlandırması için cezaevine kitaplar gönderdiğini açıkladı. Avukat Kaya Polat'a, Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar romanı ile Viktor Emil Frankl'in İnsanın Anlam Arayışı adlı kitabını gönderdiğini söyledi.

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, mal varlığı değerlerini aklama, vergi usul kanununa muhalefet ve resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla tutuklanan Engin Polat ile Dilan Polat çifti gündemden düşmüyor. Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında konuştu. Dilan Polat'ın cezaevinde sürekli ağlama krizleri geçirdiğini belirten Kaya, kendisini sakinleştirmek ve yaşadıklarını anlamlandırması için cezaevine kitaplar gönderdiğini açıkladı.

'TUTUNAMAYANLAR' VE 'İNSANIN ANLAM ARAYIŞI' KİTABI TAVSİYESİ

Kaya, Dilan Polat'a Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanı ile Viktor Emil Frankl'in İnsanın Anlam Arayışı adlı eserlerini gönderdiğini söyledi. Avukat Kaya, Polat'ın bu kitapları okuyarak cezaevi ortamında normalleşeceğini belirtti.

"VERGİ YÜZÜNDEN TUTUKLANAN VAR MI?"

Öte yandan Polatların tutuksuz yargılanması gerektiğini savunan Kaya, "Bugüne kadar vergi yüzünden tutuklanan var mı?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN