DSP'den 'Cumhur istifası': CHP'ye geçtiler

DSP'den 'Cumhur istifası': CHP'ye geçtiler

DSP'de 'Cumhur İttifakı istifaları kaldığı yerden devam ediyor. Konya'da DSP Yunak İlçe Başkanı Hüseyin Atıcı ve önceki dönem DSP Tuzlukçu İlçe Başkanı Nevzat Şahin de partilerinin Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından istifa ederek, CHP'ye katıldı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ın geçtiğimiz hadta 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklaması sonrasında DSP Yunak İlçe Başkanı Hüseyin Atıcı ve önceki dönem DSP Tuzlukçu İlçe Başkanı Nevzat Şahin, parti üyeliklerinden istifa ederek CHP'ye katıldı.

Her iki ismin CHP rozetini, CHP Konya 1. sıra milletvekili adayı Barış Bektaş ve Konya İl Başkanı Bekir Yaman taktı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

CHP’ye katılımlar ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Barış Bektaş, şu şekilde konuştu:

"DSP Yunak ilçe başkanı Hüseyin Atıcı ve yönetim kurulu ve DSP Tuzlukçu önceki dönem ilçe başkanı Nevzat Şahin partilerinin Cumhur İttifakı’na katılması nedeniyle istifa ederek partimize katıldılar. İl Başkanımız Sn. Bekir Yaman ile birlikte kendilerine CHP rozetlerini takma onurunu yaşadık."

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI İSTİFA ETMİŞTİ

DSP Genel Başkanı Aksakal'ın seçimde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklamasına tepki gösteren partinin genel başkan yardımcıları Onur İste, Dilara Tambova ve Selçuk Karakülçe de istifa etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN