Düzce'de iş cinayeti! Üzerine vinç düşen işçi hayatını kaybetti

Düzce'de iş cinayeti! Üzerine vinç düşen işçi hayatını kaybetti

İSİG'in yayımladığı iş cinayetleri raporuna göre; 2022 yılının ilk 11 ayında en az bin 658 emekçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. Son iş cinayeti haberi de Düzce' den geldi. Fabrikada çalışırken üzerine cam taşıma vinci düşen işçi hastanede yaşamını yitirdi.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi’nin yayımladığı iş cinayetleri raporuna göre 2022 yılının ilk 11 ayında en az bin 658 işçi, iş cinayetlerinde hayatını kaybetti.

Raporda 127 işçinin hayatını kaybettiği Kasım ayında güvencesiz çalışmanın hakim olduğu inşaat, tarım ve taşımacılık sektöründeki iş cinayetlerinde artış olduğuna dikkat çekildi.

ÜZERİNE VİNÇ DÜŞEN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Bir iş cinayeti haberi de Düzce'den geldi. Beyköy beldesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren cam fabrikasında çalışan Kürşat Kılna’nın (37) üzerine cam taşıma vinci düştü.

Ağır yaralanan işçi, ihbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kılna, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN