Edirne'den girecek Ağrı'dan çıkacak! Meteoroloji'den 6 gün sabredin uyarısı

Edirne'den girecek Ağrı'dan çıkacak! Meteoroloji'den 6 gün sabredin uyarısı

Son dakika haberi... Son dakika haberi... Ağustos ayında etkili olan El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sistemleri tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken uzmanlar uyarı üstüne uyarı gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte sıcaklıklar 30 derecenin üstüne çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Edirne'den girecek Ağrı'dan çıkacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. 6 gün sonra geliyor!

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken İstanbul başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 30 dereceye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcaklıklar daha da artacak mı? Yağışlar ne zaman geliyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Edirne'den girecek Ağrı'dan çıkacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, üstüne basa basa uyardı. 6 gün sabredin! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle kuzey, yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.

hghgh-57.jpg

HAVA NE ZAMAN SERİNLEYECEK?

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: EDİRNE'DEN GİRECEK AĞRI'DAN ÇIKACAK!

Sıcak havalar vatandaşları bunaltırken gözler uzmanlardan gelen uyarılara çevrilmiş durumda. Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Havalar ne zaman serinleyecek?' sorusunun yanıtını verdi.

b5.jpg

Eylül itibariyle havaların serinleyeceğini ifade eden Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "1 Eylül'de serinleme başlıyor. Ülke geneline yayılacak. Özellikle geceler çok rahat geçecek. Elbette her ayın bir karakteristiği vardır. Eylül ayı da sıcaklık dalgalanmalarının sıkça görüldüğü bir aydır..." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN