Emeklinin ek zam hayali, canlı yayında suya düştü! 'Maalesef umut yok' diyerek açıkladı

En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL alan emekliler, 2024 yılını beklemeden ek zam talep ederken konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama geldi. Canlı yayında Erdoğan'ın sözlerini değerlendiren gazeteci, canlı yayında umutsuz konuştu. Peki, emekli maaşına zam yapılacak mı? Emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda yeni yasama yılının açılış konuşmasını yaptı. Çıkışta ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

EMEKLİ MAAŞINA EK ZAM YAPILACAK MI?

İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırıyla ilgili, İçişleri Bakanı görevini yapmıştır diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı sorusuna da yanıt verdi. "Vedat Bey bütün gerekenleri söyledi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensubunun, "Yılbaşına gelmeden zam müjdesi duyulur mu?" sorusuna ise, "İnşallah" yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de TBMM'deki açılış yılı resepsiyonunda gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Bahçeli, "Emekli maaşlarında düzenleme konusunda sayın Cumhurbaşkanı ile görüşüyor musunuz?" sorusuna, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleri ki günlere inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur" ifadelerini kullandı.

"YENİ YILA ZAM GÖRÜNMÜYOR"

Emeklilerin durumunu zaman zaman hem yazdığı yazılarla, hem de televizyon ekranlarından dile getiren ve maaşlara zam yapılması gerektiğini dile getiren gazeteci Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini değerlendirdi.

Cem Küçük, "Emekliye zam olacak mı? Belli ki yeni yıla kadar bir şey olmayacak. Görünün tablo o" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN