Erdoğan Arnavutluk'ta konuştu: Salgında dara düşen ülkelere yardım ettik

Erdoğan Arnavutluk'ta konuştu: Salgında dara düşen ülkelere yardım ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta Laç Deprem Konutları teslim töreninde konuştu. Erdoğan, TOKİ'nin desteğiyle yapılan binalar hakkında "İnşa ettiğimiz deprem konutlarıyla bu bölgedeki 522 ailenin hayatlarının geri kalanını huzur ve güven içinde geçireceğini temin ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta Laç Deprem Konutları teslim töreninde konuştu. Erdoğan, Türkiye'nin desteğiyle yapılan binalar hakkında "İnşa ettiğimiz deprem konutlarıyla bu bölgedeki 522 ailenin hayatlarının geri kalanını huzur ve güven içinde geçireceğini temin ediyorum. Bu konutlarda ailelerinizle bir ömür boyu huzur içinde oturmanızı diliyorum" diye konuştu.

'BU AÇILIŞLA DOSTLUĞUMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Salgında büyük devletler kendi içine kapanırken, sınırları dışındaki drama gözlerini kaparken biz ayrım yapmadan yardıma koştuk.

Şimdi de deprem konutlarının açılışıyla Türkiye ve Arnavutluk dostluğunu güçlendiriyoruz. Yıkılan binaların yerine TOKİ yardımıyla yeni binalar inşa ettik. Bu vesileyle bir kez daha depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

'522 AİLE HAYATLARINI HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE GEÇİRECEK'

İnşa ettiğimiz deprem konutlarıyla bu bölgedeki 522 ailenin hayatlarının geri kalanını huzur ve güven içinde geçireceğini temin ediyorum. Bu konutlarda ailelerinizle bir ömür boyu huzur içinde oturmanızı diliyorum.

Çevre Bakanlığı ve TOKİ başta olmak üzere projede emeği geçen tüm kurumlarımızı, mühendislerimizi tebrik ediyorum.

Değerli dostum Edi Rama'nın şahsında Arnavutluk makamlarına süreçteki iş birlikleri için teşekkür ediyorum. Sizleri bir kez daha muhabbetle selamlıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN