Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, çeşitli programlara katılmak üzere Rize'ye geldi. Rize-Artvin Havalimanı'nda yöresel kıyafetli çocuklar tarafından karşılanan Erdoğan, daha sonra otobüs üzerinden kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Rize'yi üzen doğal afetlere ve şehirdeki yatırım projelerine değindi.
Erdoğan, çeşitli programlara katılmak üzere Rize'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, Rize-Artvin Havalimanı'nda yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi.

Erdoğan, memleketi Rize'de kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
Hemşehrilerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de yaşanan sel ve heyelana ilişkin "Şimdi heyelan ve selden etkilenen bölgeyi göreceğiz. İstiyoruz ki buraları çok daha güzel hale getirelim. TOKİ'nin yapmış olduğu konutları gördüm, ayrıca çok mutlu oldum. Tüm bunlarla beraber süratle şehir hastanemizin yapımı devam ediyor. Şimdi şehir hastanemizi de görelim istiyorum. Güneysu'daki hastanemizin de yapımı devam ediyor. Tüm bunlarla beraber alt yapı ve üst yapıda gerekli adımları atmış olacağız" dedi.
Erdoğan şöyle devam etti:
"Gerek bakan arkadaşlarım gerek milletvekili arkadaşlarımla beraber şu anda Rize'deyiz. Yarın Rize'de programlarımız var aynı zamanda divan toplantımıza katılacağız. Sonrasında Rize programına Valilik önünde açılış toplantılarıyla devam edeceğiz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum."
