Erdoğan, Şanghay Zirvesi'ne katılacak

Erdoğan, Şanghay Zirvesi'ne katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlenen Şanghay İş Birliği Örgütü 26'ncı Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Kırgızistan'ı ziyaret edecek.

Şanghay İş Birliği Örgütü 26'ncı Devlet Başkanları Zirvesi, 31 Ağustos - 1 Eylül 2026 tarihlerinde Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te gerçekleştiriliyor.

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un daveti üzerine zirveye katılacağını belirtti.

OTURUM HİTABI VE İKİLİ TEMASLAR

Ziyaret takvimi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 1 Eylül Salı günü genişletilmiş formatta düzenlenecek olan Zirve oturumunda bir konuşma yapması planlanıyor. Zirvede Erdoğan’ın, katılan ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarıyla çok sayıda ikili görüşme gerçekleştirmesi öngörülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN