Erdoğan'ın Adana programı iptal: Online katılacak

Erdoğan'ın Adana programı iptal: Online katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne planlananın aksine canlı bağlantı ile katılacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz salı akşamı katılmış olduğu canlı yayında rahatsızlanan ve programlarını bir bir iptal eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün de Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katılacak.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesinde duyurulan günlük programa göre Erdoğan, bugün Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni’nde yer almayarak saat 17.00'de Beştepe'den canlı bağlantı ile katılacak.

Erdoğan, dün de Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni’ne online bir şekilde bağlanmıştı.

FAHRETTİN KOCA'DAN İLK AÇIKLAMA

Dün, Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili olarak açıklar yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Geçirmiş olduğu enfeksiyon, gastroenteritin (mide üşütmesi) etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecek" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN