Eşini 20 yerinden bıçakladı, başörtüsüyle boğdu

Eşini 20 yerinden bıçakladı, başörtüsüyle boğdu

Ayrı yaşadığı eşi Bircan Doğan'ı temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda 20 yerinden bıçaklayıp, başörtüsüyle boğarak öldüren Atalay Doğan tutuklandı. Doğan'ın ifadesinde, "Öldürmek için gittim. Kendimi de öldürmediğim için çok pişmanım" dedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki Atalay Doğan, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Bircan Doğan'ın temizlik görevlisi olarak çalıştığı Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ne gitti. Burada çift arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Atalay Doğan, yanında getirdiği bıçağı defalarca 29 yaşındaki eşine sapladı, ardından da başörtüsüyle boğdu.

60cdea7c4e3fe1190c5f89b5.jpg

İKİ ÇOCUĞU VARDI

İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan iki çocuk annesi Bircan Doğan, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Atalay Doğan ise gözaltına alındı.

Bircan Doğan dün Kırsal Kıran Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

"KENDİMİ DE ÖLDÜRMEDİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM"

Atalay Doğan'ın emniyetteki ifadesinde "Öldürmek için gittim. Kendimi de öldürmediğim için çok pişmanım" dediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Doğan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

60cdea814e3fe1190c5f89b8.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN