Ev sahibinden balyozlu dehşet! Kiracısının kapısını ve duvarlarını kırdı

İstanbul'da bir ev sahibi, zam konusunda anlaşmazlık yaşadığı kiracasına dehşeti yaşattı. Ev sahibi iddiaya göre kiracısının işte olduğu zamanda evin kapısını ve duvarları balyozla kırdı. Kiracı, karakola giderek şikayetçi olurken olayın ardından ev sahibinin kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Dehşete düşüren olay, Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, kiracı Muhammet Güner, kira zammı konusunda anlaşmazlık yaşadığı ev sahibi Murat Ç. tarafından evden çıkması için bir süredir tehdit ediliyordu.

EVİN KAPISINI VE DUVARLARI BALYOZLA KIRDI

Bugün ise ev sahibi Murat Ç., kiracısı Muhammet Güner işte olduğu sırada elinde balyoz ile kapıya gelerek evin kapısını ve duvarının bir kısmını kırdı.

b3.jpg

Evin içine de giren ev sahibi, kiracısı Muhammet Güner’in yüzde 70 engelli kız kardeşinin üstüne yürüdü ve evi dağıttı. Kiracı Muhammet Güner karakola giderek ev sahibinden şikayetçi oldu.

b1.jpg

'BEN DEVLET, KANUN, POLİS TANIMIYORUM'

Kiracı olarak oturduğu evin kapısı ev sahibi tarafından kırılan Muhammet Güner “Geçen seneden beri bizim ev sahibiyle bir husumetimiz vardı. Normalde kiram bin 250 TL iken bana 2 bin TL teklif etti. Ben de veremeyeceğimi TÜFE hesabına göre vereceğimi söyledim" diyerek yaşananları şöyle anlattı:

"Oğluma ‘düzenleyeceğim evi’ dedi ben de tüketici mahkemesine gidelim dedim. O da bana ben devlet kanun polis tanımıyorum dedi. Geçen de ben 2 bin TL teklif ettim. Her tarafta 5 bin TL kira senin kiralardan haberin yok herhalde ben oğluma düzenleyeceğim evi dedi. Ya sen 5 bin TL kira verince oğluna düzenlemeyeceksin de şimdi 5 bin TL versem oğlun evlenmeyecek miydi?

b2.jpg

POLİSİN YANINDA ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Bana psikolojik baskın yapıyor. Savcılığa da suç duyurusunda bulundum karakola da gittim. Ben bunların hepsinden şikayetçiyim. Bugün de ben işteyken yüze 70 engelli kız kardeşim evde yatıyormuş eşim poğaça almaya gitmiş. Ev sahibi kapıyı kırmaya çalışınca kız kardeşim paniklemiş. Çığlık atınca alt komşumuz gelmiş. Kapımı ve duvarları balyozla kırmış. Zaten polisin yanında da beni ölümle tehdit etti. Polisin yanında bana saldırdı ailemin yanında beni rencide etti. Kardeşimin üzerine yürümüşler ben darp raporu da aldım."

EV SAHİBİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Bağcılar’da zam konusunda anlaşmazlık yaşayan ev sahibi Murat Çağlar, kiracısı Muhammet Güner’in oturduğu evin kapısını ve duvarlarını balyozla kırmıştı. Çağlar olayın ardından kalp krizi geçirip tedavi altına alınırken, tarafların emniyet ifadesi ortaya çıktı.

“BİZİ HUZURSUZ EDEN ŞAHISLARDAN ŞİKAYETÇİYİM”

Emniyete ifade veren Muhammet Güner’in eşi Kübra Güner, “6 senedir Bağcılar’daki adresimde ikamet ediyorum. Bir süredir ev sahibim ile aramızda kira konusunda anlaşmazlık var. Ev sahibimiz bizi evden çıkarmak istiyor. Ev sahibim sürekli kapımıza gelerek bize rahatsızlık veriyordu. Buna ilişkin savcılığa şikayette bulundum. 18 Kasım’da pastaneye gitmek için evden çıktım. Bir süre sonra görümcem aradı ‘ev sahibi Murat Çağlar kapıya vuruyor’ dedi. Evime gittim. Murat Çağlar, ambulans ile hastaneye götürülüyordu. Evimi kontrol ettiğimde giriş kapısının yanındaki duvarın kırık olduğunu gördüm. Ben evime gelerek duvarı yıkan, bizi huzursuz eden şahıslardan şikayetçiyim” dedi.
5826085.jpg

“BEN EVDEN ÇIKMIYORUM GİDİN BENİ MAHKEMEYE VERİN”

İfade veren ev sahibi Murat Çağlar’ın oğlu Özkan Çağlar’da, “Yakın zamanda evleneceğim için babam 6 ay önce kiracısından evden çıkmasını istedi. Kiracımız ev bulduğunda çıkacağını söyledi. Bizde yaklaşık 6 aydır kiracılarımızla hiçbir tartışma yaşamadık. Yakın zamanda babam kiracılarımıza evden ne zaman çıkacaklarını sordu, Muhammed Güner de ‘ben evden çıkmıyorum gidin beni mahkemeye verin, beni siz bu evden çıkartamazsınız, bu evden beni polis çıkartsın, benimde mahkemeye itiraz etme hakkım var’ dedi” ifadelerini kullandı. Özkan Çağlar ayrıca, kiracılarının alaycı tavırlar sergilediğini, babasının 74 yaşında olduğunu, yaşı gereği kontrolünü kaybederek sinirlerine hakim olamadığını ve olay günü babasının öfkeyle elindeki balyozla kiracılarının kapısına vurduğunu, ardından babasını sakinleştirmeye çalıştıklarını ve o sırada babasının kalp krizi geçirdiğini söyledi.

“EVİNİZDEN BENİ ÇIKARTAMAZSINIZ”

Çağlar ifadesinde, “Bizim evimizi haksız yere işgal ederek, bizi gördüğü her yerde evinizden beni çıkartamazsınız diyerek malımızı haksız yere gasp eden, babamı sürekli tahrik ederek kızdırmaya çalışan ve kalp rahatsızlığı oluşmasına sebep olan Muhammed Güner’den şikayetçiyim” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN