Eyüpsultan'da 3 iş yerinde yangın! Müdahale sürüyor

Eyüpsultan'da 3 iş yerinde yangın! Müdahale sürüyor

İstanbul Eyüpsultan’da aynı bölgede bulunan üç ayrı iş yerinde yangın çıktı. Alevlere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Korkutan yangın, Pirinççi Mahallesi Pirinççi Yolu Sokak’ta meydana geldi. Çöp kovası ve kömür üretimi yapılan iki iş yeri ile bitişikte bulunan çöp arabası tamir servisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yan yana bulunan iş yerlerini sardı.

ebasliksiz-2.jpg

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN