Gelecek Partili Şahin'den, mülakatlarla ilgili 'yönetmeliğin iptali için' dava

Gelecek Partili Şahin'den, mülakatlarla ilgili 'yönetmeliğin iptali için' dava

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin; mülakatlarla ilgili ‘yönetmeliğin iptali için’ dava açtığını duyurdu. "Bu çarpık düzeni birlikte değiştireceğiz" diyen Şahin, "Liyakatli bir düzeni birlikte inşa edeceğiz" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekilimiz İsa Mesih Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden Cemal Süreya şiiriyle gençlere seslendi.

Şahin'in sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

Sevgili genç arkadaşlarım! Geçtiğimiz günlerde mülakatlarla ilgili yönetmeliğin iptali için dava açacağımızı ifade etmiştim. Bu iptal davasını bugün itibariyle açtım. "Çık gel bir kez daha yıkıntılardan, çık gel beni bir kez daha bozguna uğrat" diyor sevgili Cemal Süraya. Evet bu yıkıntılardan sizlerle birlikte çıkacağız, bu çarpık düzeni sizlerle birlikte bozguna uğratacağız. Türkiye'de mülakatların olmadığı liyakatli bir düzeni sizlerle birlikte inşa edeceğiz hep birlikte umutlu bir geleceğe birlikte yürüyeceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN