Hakan Fidan’dan yoğun diplomasi trafiği

Hakan Fidan’dan yoğun diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD-İsrail-İran hattında tırmanan gerilim sürerken diplomasi trafiğini hızlandırdı. Fidan, gün boyunca birçok mevkidaşıyla telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD-İsrail-İran savaşı devam ederken diplomatik temaslarını sürdürüyor.

Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas ve ABD’li yetkililerle bugün telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Görüşmelerde, savaşı durdurmaya yönelik adımlar ele alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN