Haluk Levent sel bölgesinden seslendi: Ne olur bunları göndermeyin

Haluk Levent sel bölgesinden seslendi: Ne olur bunları göndermeyin

AHBAP Derneği'yle sel felaketinin yaşandığı bölgede yardım organizasyonu yapan Haluk Levent, Kastamonu'daki AFAD merkezinden paylaştığı videoda ise önemli bir uyarıda bulundu. Levent, "Buradaki arkadaşların yarısı gereksiz eşyaları ayıklamakla uğraşıyor" dedi.

Yangın felaketi yaşayan illere yaptığı yardımlarla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, bu sefer de Batı Karadeniz'deki sel felaketi için harekete geçti. AHBAP üyelerini bölgeye gönderen Levent, derneğinin çalışmalarını da yerinde takip ediyor.

haluk-levent-001.jpg

"ÇALIŞMALAR AKSIYOR"

Twitter hesabından Kastamonu'daki AFAD merkezindeki çalışmaları paylaşan Levent, yardım gönderen herkesi önemli bir konuda uyardı. Haluk Levent paylaşımında şunları ifade etti:

"Burası Afad'ın Kastamonu'daki merkezi. Tüm STK'ler ve askerler burada. Ne olur kullanılmış eşya göndermeyin. Kamyonlar gelişi güzel gelmesinler, çalışmalar aksıyor. Yine gönderiliyor. AFAD sayfalarında ihtiyaç durumları var. Onlara göre bir şeyler
gönderin. Kastamonu'ya yardım gönderirken düzenli bir şekilde gelsin. Bu arkadaşların yarısı gereksiz eşyaları gönderiyor. Yiyecek içecek de göndermeyin, o konuda bir sıkıntı yok"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN