Hatay'da duygulandıran anlar: Kendisini enkazdan kurtaran ekibe 'Yavrularım, çocuklarım' diyerek sarıldı

Hatay'da duygulandıran anlar: Kendisini enkazdan kurtaran ekibe 'Yavrularım, çocuklarım' diyerek sarıldı

Hatay’da enkaz altında kalan bir kadının, bölgeye giden orman ekipleri tarafından kurtarılmasının ardından kollarını açıp "Yavrularım, çocuklarım" diyerek sarılıp, ekibi öpmesi görenleri duygulandırdı.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler, 10 ilde binlerce kişinin ölümüne on binlerce kişinin de yaralanmasına neden oldu. Depremden en çok hasarı alan şehirlerden Hatay’a da Türkiye’nin dört bir tarafından kurtarma ekipleri sevk edildi.

Mersin’in Anamur ilçesinden Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekip de bölgede ilk günden itibaren kurtarma çalışmalarına katıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada enkaz altında yaşlı bir kadına ulaşıldı.

EKİBE SARILIP ÖPTÜ

Ekiplerin enkazdan çıkardığı kadın kollarını açarak "Yavrularım, çocuklarım" diyerek sarılıp ekibi öptü. O anlarda kurtarma ekipleri de duygu dolu anlar yaşadı.

Yaşlı kadını sırtına alan ekipteki bir personel dışarda bulunan bir yatağa yatırarak sağlık ekiplerine haber verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN