İBB’den delegelere ev verildiği iddialarına yalanlama: 'Hukuki işlemler başlatıldı'

İBB’den delegelere ev verildiği iddialarına yalanlama: 'Hukuki işlemler başlatıldı'

İBB Şehircilik Grubu Başkanı Ali Kur, CHP kurultay delegelerine KİPTAŞ aracılığıyla ev verildiği iddialarının asılsız olduğunu açıkladı. İddiaların kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu belirten Kur, "Bugüne kadar yapılan asılsız iddialarda bulunanlar ile ilgili hukuki işlemler başlatılmış olup, bugünden sonra da tüm yasal haklar kullanılacaktır" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehircilik Grubu Başkanı Ali Kur, bazı basın ve yayın organlarında yer alan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kur, 2023 yılında gerçekleşen CHP 38. Olağan Kurultayı sürecinde İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından delegelere ev verildiğine dair iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Kur açıklamasında, “Net bir şekilde ifade etmek gerekirse; böyle bir işlem kesinlikle olmamıştır,” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, bugüne kadar benzer iddialarda bulunanlar hakkında hukuki süreç başlatıldığını ve bundan sonra da tüm yasal hakların kullanılacağını vurguladı.

İddiaların kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu belirten Kur, İBB’nin şeffaflık ilkesine bağlı kalarak çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

İBB Şehircilik Grubu Başkanı Ali Kur'un paylaşımı şöyle:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN