İcralık olan AK Partili yönetici bankada silah çekti

İcralık olan AK Partili yönetici bankada silah çekti

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AHO Alüminyum Fabrikasının sahibi Batuhan Hasanoğlu, hakkında başlatılan icra işlemlerinin ardından bir banka şubesinde silahla olay çıkardığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olayda yaralanan olmazken şube tahliye edilerek soruşturma başlatıldı.

Zonguldak’ta AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AHO Alüminyum Fabrikası sahibi Batuhan Hasanoğlu, hakkında başlatılan icra süreci sonrasında Vakıfbank Soğuksu Şubesi’nde silahla olay çıkardığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Sözcü'de yer alan habere göre, Hasanoğlu, bankada bulunduğu sırada silahla ateş açtı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

TAHLİYE EDİLDİLER

Şubede bulunan müşteriler ve banka personeli güvenlik gerekçesiyle tahliye edilirken, binada geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Yaşananların ardından şube çevresi güvenlik kordonuna alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN