İmamoğlu'na Van'da büyük ilgi: Gençlik seninle gurur duyuyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılmak üzere Van'a gitti. Vanlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İmamoğlu, Van'ı cennete benzeterek "Bu ülkenin kendi kaynağı var. Bir de her işi erbabına bırakmak lazım. Ancak bu ülkede liyakatle yönetilme biçimi yok. Van, cennet gibi yer. Turizm başta olmak üzere her güzelliğinin değerlendirilmesi lazım" açıklamasında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün başlayacak ve üç gün sürecek CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılmak üzere Van'a gitti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma namazını Van'ın merkez ilçesi İpekyolu’ndaki Ulu Camisi'nde kıldı. İmamoğlu namaz sonrasında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ekrem İmamoğlu, gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İmamoğlu ziyaretlerini gerçekleştirirken bölgede toplanan Vanlı vatandaşlar "Gençlik seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla İmamoğlu'na desteklerini sundu.

İMAMOĞLU: VAN, CENNET GİBİ BİR YER

Van'ı cennete benzeten İmamoğlu, tüm sorunları hep birlikte halledeceklerini söyledi. İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bu ülkenin kendi kaynağı var. Bir de her işi erbabına bırakmak lazım. Ancak bu ülkede liyakatle yönetilme biçimi yok. Van, cennet gibi yer. Turizm başta olmak üzere her güzelliğinin değerlendirilmesi lazım. Van’ın kocaman denizi var. Bunların yanında Van’da her türlü spor dalında yetenekli oyuncular var. Van, gencecik bir nüfusa sahip bir yer. Türkiye’nin en büyük 21’nci ili ama ekonomide 60’ncı sıralarda yer alıyor. Özellikle Van’a tek bir sınır kapısı yetmediğini de belirtmek isterim. Bu işi de hep birlikte halledeceğiz.”

İlgili Haberler
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir