İmamoğlu'ndan Roma gezisini eleştiren Erdoğan'a tek cümlelik yanıt: Ekonomiyle uğraşsın

İBB Başkanı İmamoğlu, bir muhabirin sorusu üzerine, gazetecilerle yaptığı Roma seyahatini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Ekonomiyle uğraşsın" diyerek tek cümlelik yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün, Beykoz, Kartal, Kadıköy, Silivri, Kağıthane, Bakırköy ve Eyüpsultan'a yapılan parkların açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Toplantısında İBB'nin gazetecilerle birlikte düzenlediği Roma seyahatine eleştirilerini hatırlatması üzerine İmamoğlu, "Ekonomiyle uğraşsın" diyerek yanıt verdi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu geziyle ilgili, "Kimse kusura bakmasın belediyelerin görevi kamusal alanda içkiyi özendirici işler yapmak, gazetecileri özel uçaklar tutup şarap festivallerine götürmek değil, insanları alkol belasından uzak tutmaya çalışmak olmalıdır. Biz bunların hiçbirini masum adımlar olarak değerlendirmiyoruz. Aile müessesesiyle bireyin ruh ve vücut sağlığını tehdit eden her türlü politikanın karşısındayız. Nesli ifsat edici girişimlere de müsamahayla yaklaşmayacağız. Güçlü aile yapısının tesisi için üzerimize düşen her görevi sorumluluk bilinciyle adım adım, fert fert planlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN