Korkunç olay, Toros Mahallesi 846. Sokak’taki 4 katlı apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çobanoğlu bir süre önce internetten tanıştığı Yunus E.Ç.’yi evine davet etti. Akşam saatlerinde ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Yunus E.Ç., mutfaktan aldığı bıçakla Çobanoğlu’nu yüzünden ve sırtından defalarca bıçakladı. Çobanoğlu ağır yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

HABER ALAMAYAN ARKADAŞLARI ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI
Çobanoğlu’ndan haber alamayan arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Evde kanlar içerisinde hareketsiz halde bulunan Çobanoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, daire ve apartman çevresinde detaylı çalışma yaptı. Çobanoğlu’nun vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından cenaze otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
Polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kaçış güzergâhını belirledi. Yunus E.Ç., olaydan yaklaşık 2 saat sonra Aksu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
