Isparta'da şüpheli olay! Araçtan 2 ceset çıktı

Isparta'da şüpheli olay! Araçtan 2 ceset çıktı

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde park halindeki hafif ticari araçta 22 yaşındaki Cansu Zengin ile 23 yaşındaki Ufuk Erdoğan'ın cansız bedenleri bulundu. Zengin ve Erdoğan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yol kenarına park edilmiş bir araç içerisinde biri 21, diğeri 22 yaşında iki gencin cansız bedeni bulundu. Gençlerin vücudunda herhangi bir silah veya darp izine rastlanmazken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Isparta, bugün öğle saatlerinde gelen şüpheli ölüm haberiyle sarsıldı. Eğirdir ilçesine bağlı Akpınar Köyü yol kavşağında uzun süre park halinde duran bir araçtan şüphelenilmesi üzerine durum yetkililere bildirildi.

OLAY YERİNDE DIŞ MÜDAHALE İZİNE RASTLANMADI

Saat 13.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine bölgeye hızla sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin araç içerisinde yaptığı kontrollerde, içerideki iki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan kimlik tespit çalışmalarında, cansız bedenlerin 22 yaşındaki Ufuk Erdoğan ile 21 yaşındaki Cansu Zengin'e ait olduğu saptandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin araç ve çevresinde yaptığı ilk araştırmalarda, gençlerin vücudunda ateşli silah, kesici veya delici alet yarasına dair herhangi bir dış bulguya rastlanmadı.

ARAÇ GECE SAATLERİNDE GELMİŞ

Güvenlik güçlerinin yaptığı ilk tespitlere göre, gençlerin içinde bulunduğu aracın olay yerine gece saatlerinde geldiği ve o saatten beri aynı noktada bulunduğu belirlendi. Dışarıdan bir müdahale (cinayet/darp) izinin bulunmaması ölüm nedenine ilişkin şüpheleri artırırken, yetkililer zehirlenme dâhil tüm ihtimalleri titizlikle değerlendiriyor.

SIR PERDESİNİ OTOPSİ ARALAYACAK

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınarak olay yeri kordon altına alınırken, Cumhuriyet Savcısı bölgede detaylı incelemelerde bulundu. Ufuk Erdoğan ve Cansu Zengin'in cenazeleri, kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi amacıyla Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gençlerin ölümünün ardındaki sır perdesinin, adli tıp uzmanları tarafından yapılacak otopsi ve teknik incelemelerin tamamlanmasının ardından aralanması bekleniyor. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN