İstanbul barajlarında son durum

İstanbul barajlarında son durum

Havaların ısınmasıyla birlikte İstanbul barajlarında düşüş sürüyor. İSKİ'nin verilerine göre; mega kentte barajların ortalama doluluk oranı yüzde 59.92 oldu. Barajların doluluk oranı dün 60.33 olarak ölçülmüştü.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) 15 Temmuz 2025 verilerine göre, megakentte barajların ortalama doluluk oranı yüzde 59.92 oldu.

Barajlardaki en yüksek su miktarı yüzde 75.67 ile Elmalı Barajı, en düşük su miktarı ise yüzde 28.84 ile Istrancalar Barajı oldu.

İstanbul'da baraj doluluk oranları şu şekilde:

• Alibey Barajı yüzde 43.34

• Büyükçekmece Barajı yüzde 56.47

• Darlık Barajı yüzde 68.7

• Elmalı Barajı yüzde 75.67

• Istrancalar Barajı yüzde 28.84

• Kazandere Barajı yüzde 54.17

• Pabuçdere Barajı yüzde 55.61

• Sazlıdere Barajı yüzde 46.56

• Terkos Barajı yüzde 63.5

• Ömerli Barajı yüzde 63.64

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN