İstanbul'da kaçak silah operasyonu: Çok sayıda silah ele geçirildi

İstanbul'da kaçak silah operasyonu: Çok sayıda silah ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen kaçak silah operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda silah ve parça ele geçirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde silah kaçakçılığına yönelik çalışma başlattı. Sarıyer’de kaçak sevkiyat yapılacağı bilgisine ulaşan ekipler, belirlenen bir ticari taksiyi takibe aldı. Yapılan operasyonla araç durdurulurken, içindeki 2 kişi gözaltına alındı.

basliksiz-1.jpg

DEPOYA EŞ ZAMANLI BASKIN

Taksiye yönelik müdahale sırasında belirlenen bir depoya da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda 113 tabanca, 146 sürgü, 179 gövde, 1495 şarjör, 431 namlu ve 59 kızak ile çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemleri için Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN