İstanbul’da kayınvalide gelinini silahla öldürdü

İstanbul’da kayınvalide gelinini silahla öldürdü

Şişli’de bir apartmanda yaşanan olayda, tartıştığı gelinine tabancayla ateş eden kayınvalide M.K. büyük bir trajediye yol açtı. Ağır yaralanan B.Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İstanbul’un Şişli ilçesinde bir apartmanda yaşanan olayda, B.Ç. isimli kadın kayınvalidesi M.K. tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Olay, Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir binada meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen tartışma sırasında M.K.’nin silahına başvurduğu ve gelini B.Ç.’ye ateş ettiği öğrenildi.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan B.Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından şüpheli kayınvalide M.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırıda kullanılan tabanca da ele geçirilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN