İstanbul'da terör örgütlerine operasyon! 18 gözaltı

İstanbul’un 12 ilçesinde, IŞİD ve El Kaide ve HAD (Huraseddin Tugayları) silahlı terör örgütlerine yönelik şekilde 20 farklı adrese eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden aktardığına göre; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütleri IŞİD, El Kaide ve onun alt kolu olan HAD'ın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Bu çalışmaların sonucu ile de çatışma bölgelerinde eylem ve faaliyetlerde bulunan, söz konusu terör örgütlerine destek olan kişiler/gruplar ile irtibatlı ve çatışma bölgelerine geçiş arayışında bulunan ve hala kentte terör örgütünde faaliyet gösteren şüpheli kişilere yönelik şekilde dün 12 ilçede 20 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleşti. Özel timlerin de katıldığı operasyonda, IŞİD ve El Kaide/HAD üyesi 18 şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler ise sorgulanmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi. 18 şüphelinin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirilirken operasyon anları polis kameralarınca görüntülendi.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN