İYİ Parti Dikbayır'ı disipline sevk etmişti: İstifadan vazgeçtim, mücadele edeceğim

İYİ Parti Dikbayır'ı disipline sevk etmişti: İstifadan vazgeçtim, mücadele edeceğim

İYİ Parti’de kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen ve bunun ardından istifa edeceğini duyuran Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kararından vazgeçtiğini duyurdu. Dikbayır, "İstifadan vazgeçtim, sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim" dedi.

İYİ Parti'de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, dün katıldığı bir televizyon yayınında, “İstifam söz konusu değil. Ben bu partinin kurucusuyum, benim emeğim var” dedi.

'İSTİFA ETMEKTEN VAZGEÇTİM'

Dikbayır’ın bugün gazeteci İpek Özbey’e de, “Vazgeçtim. Baktım istifa edersem üstüme kalacak sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim” dediğini aktardı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurmuştu:

“İstifalar nedeniyle İYİ Parti’ye haksızca bir yön çizilmeye çalışıldığını görüyoruz. Eleştirilere açığız ancak iş, gerçek dışı beyan ve iftiralar olursa bu başka bir şey. Partiden istifa ediyorsanız, vekillikten de istifa edin. Ümit Dikbayır bugün tedbirli ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN