İYİ Parti'de bir istifa daha: Parti, Akşener'i sevenler derneği halini aldı

İYİ Parti'de bir istifa daha: Parti, Akşener'i sevenler derneği halini aldı

İYİ Parti'de seçimlerin ardından başlayan ayrılık furyası devam ediyor. "Gelinen noktada büyük emek ve umutlarla kurduğumuz İYİ Parti, siyasi bir parti olmaktan çok, Meral Akşener'i sevenler derneği halini almıştır" diyen İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çağdaş Çelik, sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'de seçimlerin ardından başlayan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti eski genel başkan yardımcısı Durmuş Yılmaz ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem'in ayrılığının ardından İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çağdaş Çelik de partisinden istifa etti.

Çelik, istifasını Twitter hesabından "Gelinen noktada büyük emek ve umutlarla kurduğumuz İYİ Parti, siyasi bir parti olmaktan çok, Meral Akşener'i sevenler derneği halini almıştır" sözleriyle duyurdu.

Çelik, "Aktif siyasi hayatıma şimdilik bir virgül koyuyor ve istifamın ardından herhangi başka bir siyasi parti rozeti takmayacağımı belirtmek istiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN