İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker: 28 Mayıs'ta Tayyip beye oy verdim

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, katıldığı bir canlı yayında 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiğini açıkladı. Beker, "14 Mayıs'ta oy vermedim, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Başka aday mı vardı? Kemal Bey'e oy da vermedim oy da istemedim" dedi.

14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem milletvekilleri seçiminde İYİ Parti'den Ankara milletvekili olarak Meclis'e giren Adnan Beker, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Beker, 28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiğini açıkladı.

Beker, "14 Mayıs'ta oy vermedim, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Başka aday mı vardı? Kemal Bey'e oy da vermedim oy da istemedim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN