İYİ Parti'den istifalara ilişkin açıklama: Kayda değer bir kaybımız yok

İYİ Parti'den istifalara ilişkin açıklama: Kayda değer bir kaybımız yok

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, son dönemlerde partide peş peşe gelen istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Planlı bir saldırı olduğunu belirten Zorlu, "Bize yeni üye katılımlar da oldu. Kayda değer bir kaybımızın olmadığını ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Seçimlere 81 ilde tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de istifalar ardı ardına geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ee.jpg
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu

"Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum" diyen Zorlu, "Bize yeni üye katılımlar da oldu. Kayda değer bir kaybımızın olmadığını ifade etmek isterim. Spekülasyonlara izin verilmemesi gerekiyor" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Seçimlere "hür ve müstakil" girme kararının ardından çok sayıda isim İYİ Parti'den ayrılma kararı almıştı. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ve 5 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN