İzmir'de elektrik akımı faciası: 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı

İzmir'de elektrik akımı faciası: 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı

İzmir'de elektrik akımı faciasında 27 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken soruşturma kapsamında 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi.

İzmir'de sağanak sırasında yolda elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edildi. Ayrıca şüpheli 5 kişi daha gözaltına alındı.

35 ŞÜPHELİDEN 33'Ü YAKALANDI

Soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 35 şüpheliden 33'ü yakalandı. Gözaltındaki 6 kişi ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, emniyetteki işlemleri tamamlanan 27 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken yakınları "Hak, hukuk, adalet" sloganları attı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN