İzmir'deki vahşi cinayette yeni detaylar! Yakarak öldürdüğü kadın nikah şahidi çıktı

İzmir'deki vahşi cinayette yeni detaylar! Yakarak öldürdüğü kadın nikah şahidi çıktı

İzmir’in Torbalı ilçesinde 73 yaşındaki Emine Dönmez’in öldürülüp yakıldığı cinayete ilişkin tutuklanan Dilek D.’nin yaklaşık 2 milyon TL sanal kumar borcu bulunduğu ortaya çıktı. Olayda, Emine Dönmez’e ait ziynet eşyalarının Dilek D.’nin aracında bulunduğu belirlenirken, Dönmez’in Dilek D.’nin nikâh şahidi olduğu da tespit edildi.

Korkunç olay, İzmir’in Torbalı ilçesi Yedi Eylül Mahallesi’nde bir şantiye alanı yakınında meydana geldi. Yanmış bir ceset ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler, cansız bedenin Buca’da yaşayan 73 yaşındaki Emine Dönmez’e ait olduğunu tespit etti.

Olay yerinde bulunan Dilek D. polis ekiplerince gözaltına alındı. Emine Dönmez’in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖLDÜRÜP CESEDİNİ YAKTI

Soruşturma kapsamında, şüphelinin borçları olduğu ve yaşlı kadının ziynet eşyalarını hedef aldığı iddia edildi. İddiaya göre Dilek D., Emine Dönmez’i gezdirme bahanesiyle otomobile bindirerek Buca’dan Torbalı’ya götürdü ve burada öldürüp cesedi yaktı.

Emniyette ifade veren Dilek D., suçlamaları reddetti. Şüpheli, yolculuk sırasında Emine Dönmez’in rahatsızlandığını, yardım etmek isterken başını çarpması sonucu hayatını kaybettiğini, sonrasında panikleyerek cesedi yaktığını öne sürdü.

basliksiz-7-001.jpg

2 MİLYON TL SANAL KUMAR BORCU ÇIKTI

Soruşturmada şüphelinin yaklaşık 2 milyon TL sanal kumar borcu olduğu belirlendi. Ayrıca Emine Dönmez’e ait olduğu değerlendirilen ziynet eşyaları ve 30 bin TL nakit paranın şüphelinin aracında bulunduğu tespit edildi.

basliksiz-8.jpg

BAYRAM ÖNCESİ TORUNLARINA ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİ

İddiaya göre Emine Dönmez, Kurban Bayramı öncesinde torunlarına alışveriş yapmak için şüpheliyle buluştu. İkilinin birlikte Kemeraltı’na gitmek üzere yola çıktığı, Dönmez’in eşinin ise olay günü saatlerce kendisine ulaşamadığı öğrenildi.

Soruşturmada, Emine Dönmez’in bir süre önce evlenen Dilek D.’nin nikâh şahidi olduğu bilgisine de ulaşıldı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Dilek D., “kasten öldürme” suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN