Korkutan olay, saat 09.40 sıralarında Kadıköy Caferağa Mahallesi Yusuf Kamilpaşa Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yıkım çalışmaları devam ederken henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük oluştu ve iki işçi enkaz altında mahsur kaldı.
2 iŞÇİ KURTARILDI
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, sağlık, UMKE ve köpekli arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin hızlı çalışması sonucu enkaz altında kalan işçiler bulundukları yerden çıkarıldı.
YARALI İŞÇİLER HASTANEYE KALDIRILDI
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 2 işçi, ambulansla hastaneye sevk edildi. İşçilerin sağlık durumuna ilişkin net bilgi paylaşılmazken, tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Olay sonrası polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı ve giriş çıkışları kontrollü şekilde kapattı. Bölgede ekiplerin incelemeleri devam ediyor.
