Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti! Doktor Feray eski eşi tarafından öldürüldü

Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti! Doktor Feray eski eşi tarafından öldürüldü

Türkiye'de kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü tacizlere uğruyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde doktor Feray Balkan, astsubay olan eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olay yerinin yakınında yakalanan Ergü'nün sorgusu devam ediyor.

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline gelirken bir cinayet haberi de Adana'dan geldi. Doktor Feray Balkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak katledildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde acil tıp uzmanı ve başhekim yardımcılığı yapan Feray Balkan, ziyaret için Adana'daki annesinin evine geldi. Balkan, yaklaşık 1 yıl önce boşandığı astsubay Seçkin Ergü ile annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişinde karşılaştı ve tartışma başladı. Tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Ergü, eski eşi Balkan'a ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Balkan kanlar içinde yığılırken, Ergü ise olay yerinden ayrıldı. Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

YAKALANDI

Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Balkan'ın cansız, bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Şüpheli Ergü ise Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce olay yerinin yakınında, cinayette kullandığı değerlendirilen tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Seçkin Ergü'nün emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN